Sende Penger til utlandet billig

Å sende penger til utlandet kan være ekstremt dyrt, og bankene er kjent for å sko seg på kundene sine i form av høye gebyrer.

Heldigvis finnes det nå billigere alternativer som har redusert gebyrene med inntil 90%. Her kan du lese mer om hvilke selskaper som sparer deg for mest penger, og hvordan du slipper unna med kun en brøkdel av kostnadene.

Transferwise

Transferwise er et britisk selskap, grunnlagt i 2011. På investorlisten finner vi flere kjente navn, inkludert Virgin grunnleggeren Richard Branson.

Å sende penger med Transferwise er svært billig sammenlignet med hva du betaler hos tradisjonelle banker. Du kan spare inntil 150 kroner per overføring.

  • Der bankene krever et valutapåslag mellom 2-4%, vil Transferwise konvertere norske kroner til markedspris. De krever altså ingen ekstra betaling.
  • Transferwise matcher kunder som vil kjøpe og selge ulike valutaer, og krever kun et gebyr mellom 0,35 og 0,5% av beløpet.
  • Du kan sende penger til over 70 forskjellige land, og motta penger fra over 43 land.
  • De støtter hele 49 forskjellige valutaer.
  • Du kan betale med kredittkort, bankoverføring eller tradisjonell wire. Bruk av kort er det dyreste alternativet.

Kronen på verket er Transferwise sin brukerplattform. Den er imponerende enkel å bruke, med full åpenhet rundt gebyrer og kostnader.