eToro Erfaringer Norge 2020

eToro review- Stor guide til populær plattform

På plattformen eToro kan du handle med aksjer, valuta, kryptovaluta, ETF og indeksfond. Samtidig som du følger med i andres investeringer, kan du også dele ut av egne erfaringer. På eToro kan du nemlig få kontakt med andre tradere, diskuter trading strategier og bruke CopyTrader funksjonen, til automatisk å kopiere andre vellykkede investorers, trading portefølje. I denne anmeldelsen av eToro, ser vi nærmere på hvordan plattformen fungerer og hvorfor den er blitt så populær. Du kan derfor få mulighet til å vurdere om eToro, er noe for deg.

Hvis du ønsker å komme godt i gang med investeringer, så er eToro plattformen et godt sted å starte. Du kan lage en konto i løpet av fem minutter, og så er du i gang. Vi guider deg igjennom bruk av plattformen, og ser nærmere på hva det er som gjør den unik, og hva som gjør at den kan være et verktøy i dine fremtidige investeringer.  

For å komme godt i gang med eToro, så kan du opprette en konto. Det gjør du ved å gå inn på hjemmesiden, hvor du lager en konto i løpet av få minutter.

Når du har opprettet en konto, så er du klar til å bli bedre kjent med eToro plattformen. Hvis ikke du ønsker å sette penger inn på kontoen med det samme, men har lyst til å prøve deg litt frem, så kan du velge å handle med virtuelle penger. På denne måten kan du lære litt mer om, hvordan eToro fungerer, før du prøver deg med den ekte vare. På bildet under, ser du en konto som står som en virtuell portefølje. Hvis du ønsker å komme i gang med ekte investeringer, så setter du kontoen i reell portefølje, oppe til venstre.

Når du er klar til å sette penger inn på eToro kontoen din, så gjør du det via, Sett inn penger, hvor du selv kan bestemme kan hvor mye du vil sette inn, men minimum beløpet er på 200$.

Er eToro svindel?

Til det spørsmålet kan vi svare et høyt og tydelig, Nei, eToro er ikke svindel. Alle investeringer er selvfølgelig forbundet med en grad av risiko for tap, men dette har ikke noe med investeringsplattformen å gjøre. eToro passer godt på personopplysningene dine, de samarbeider med anerkjente banker og er autorisert av store reguleringsorganer. eToro er en av de største sosiale trading plattformene som finnes, og har millioner av fornøyde brukere, fra over 140 land.

Grunnen til at plattformen er blitt så populær som den er, er selvfølgelig fordi den er best i klassen, og kan leve opp til det som den lover. Du skal huske på at du verifiserer din egen konto, når du oppretter deg som bruker av eToro. Hvis ikke du er verifisert, så kan du ikke få ut pengene dine. I og med at det er en sosial investeringsplattform, så er det et godt sted å starte en karriere som investor. Du kan få mange gode råd, i et givende fellesskap med andre investorer. Samtidig kan du selvfølgelig også kopiere andre suksessfulle investorer, noe som både er lærerikt og spennende.

eToro trading- hvilke investeringsmuligheter har jeg på eToro?

Du har mange investeringsmuligheter på eToro. Før du bestemmer deg for hva du vil investere i, så skal du overveie om det er en av investeringsmulighetene, som du allerede vet noe om, eller har lyst til å vite mer om, i fremtiden. Viten kan være et viktig våpen i investeringer.

Du skal også tenke strategisk, og lage en langsiktig investeringsplan, før du velger hvor du vil legge pengene dine. Det er en god ide, at du bygger opp en investeringsportefølje, hvor du sprer investeringene ut på flere forskjellige områder. På denne måten vil du lære en masse om investeringer, og samtidig minske risikoen for tap.

Du kan få et overblikk over hvilke investeringsmuligheter du har ved at gå inn på, Handelsmarkeder.

Siden eToro er en sosial trading plattform, så har du også mulighet for å kopiere andre investorer, eller bruke den tilgjengelige informasjonen som inspirasjon. Du kan se de mest kopierte, ved å gå inn på, Kopier andres handler.

La oss se nærmere på noen av de investeringsmulighetene du har på eToro.

Aksjer

Det er lett å handle med aksjer på eToro. Du klikker deg inn på aksjer, hvor du kan velge Børs eller Bransje. Du kan selvfølgelig også velge en bestemt aksje, som du er interessert i. For å kjøpe, klikker du deg videre inn på den utvalgte aksje.

Den største grunnen til å velge eToro til aksjekjøp, er at du kan kjøpe aksjer uten gebyrer. Det er kun ved en gearet handel, at eToro tar gebyr. Noe som for øvrig er helt normalt. På eToro kan du holde øye med populære aksjehandler, for å få et innblikk i hvordan markedet oppfører seg.

 

ETF`s

ETF´s, også kalt for børshandlede fond, er også noe du kan handle uten gebyrer. Hvis du er nybegynner, så kan ETF´s være litt komplisert å kaste seg ut i, og vil kreve en del research arbeid.

Det er en god ide at du bruker ETF´s til at se hvordan porteføljen ser ut, for å få inspirasjon og bli klokere på strategier.

Krypto

Det kan være spennende å la en investering i kryptovaluta være en del av porteføljen. På eToro kan du velge mellom de største kryptovaluta, som finnes på markedet.

PÅ eToro så behøver du ikke å vite alt om kryptovaluta, før du investerer. Det er faktisk like enkelt å handle med Bitcoin, som det er med aksjer. Hvis du kjøper kryptovaluta, uten gearing på eToro, så handler du uten gebyr.

Andre investeringsmuligheter på eToro

Aksjer, ETF´s og kryptovaluta, er noen av de investerings mulighetene som du har, på eToro. Men det er også andre muligheter. En mulighet kan være valuta, hvis du synes det er interessant. Her handler du en valuta mot en annen, det fungerer dermed på en litt annen måte. Du har også mulighet til å investere i Indeksfond, som er spesielt populært hos langtidsinvestorer. Du kan også handle med råvarer, som olje og gull.

Det er en god ide at du bygger opp en portefølje, hvor du sprer investeringene ut på flere områder. Dette minsker risikoen for tap, samtidig osm du lærer en masse om markedet. På porteføljen, kan du hele tiden følge med på investeringene dine. eToro gjør det lett og oversiktlig å følge med på egne, og andres, investeringer.

Fordeler og ulemper på eToro

Alle plattformer har fordeler og ulemper. Her kan du ser noen av eToros fordeler og ulemper.

Fordeler:

  • Den førende sosiale trading plattform
  • Du handler aksjer uten gebyr
  • Godt og funksjonelt design, både på web og som app
  • Mange investeringsmuligheter
  • Mulighet for CopyTrading

Ulemper:

  • Kan være lange svartider på support
  • Voldsom markedsføring

 

Konklusjon

eToro er den absolutt mest populære sosiale trading plattformen som finnes, på nåværende tidspunkt. Konklusjonen på denne anmeldelsen, er at vi er enige med millioner av andre investorer, som bruker eToro, som sin foretrukne investerings plattform på nettet.

Det er lett å komme i gang, alle kan være med, og du kan kjøpe aksjer uten gebyr. Hvis du kun skal handle på en plattform, så er eToro er den mest optimale, da det er mulig å handle med forskjellige varer. eToro er et godt sted å starte for en ny investor, samtidig som den fungerer glimrende for deg som allerede har viten om investeringer.

I og med at det er en sosial plattform, så kan du lære av andre investorer, samtidig som du investerer. Du kan få feedback fra andre, samtidig som du har mulighet til å kopiere andres suksess. Med eToro, er muligheten for å gjøre suksessfulle investeringer, så absolutt til stede.

Vi anbefaler eToro, som den foretrukne sosiale trading plattform på nettet.$

Meny